A nagy napon már az öltözéstől ott vagyunk és igyekszünk elcsípni a megfelelő pillanatokat.

A videofelvétellel párhuzamosan partyfotók is készülnek. Az alább felsoroltak, az alapcsomagunk részei nem jelentenek semmiféle többletkiadást a fiataloknak.

A partyfotó szolgáltatásunk pártatlanul /ezt elsősorban a násznép összetételén értjük, így nincs megkülönböztetve a menyasszony és a vőlegény családja, barátai/, nagyságrendileg 1000-1500 db fénykép készül, amit a fiatalokkal közösen kitalált fantázianév alatt a honlapunkon elhelyezünk.

Természetesen a képek komoly rostán mennek keresztül, így kicsi az esélye annak, hogy sértő, vagy valakit negatívként feltüntető kép kerül ki az oldalra.

Mivel a link egy fantázianév, csak az ismeri, akinek a család elmondja. Ezzel a módszerrel elkerülhető, hogy idegen emberek “csemegézzenek” az esküvői fotókon.

A nevezett linken a fotókon kívül online nézhető, és letölthető videók is vannak. A nézhető videók, szerzői jogok esetleges sértése esetén korlátozásokra kerülhetnek. Előfordulhat, hogy bizonyos országokban /leggyakrabban :Németország/ letiltásra kerül.

A honlapunkon elhelyezett linkek átlagosan 2 évig érhetők el.

A vacsora másik felében átadjuk a helyszínen készített “ajándék-osztogatós képeket” amit minden családnak kiosztanak a fiatalok.

A képet az esküvő napján, és egy hordozható “labor”  segítségével készítünk, el.

A képen /természetesen a fiatal pár szerepel/ egy köszönő szöveg mellett megtalálható a link, amin a nagy napon készült képek találhatóak.

Az elkészült videót és fényképeket pendrive-on adjuk át egyedi díszdobozban

A videofelvétel minden esetben FULL HD!

Igény és lehetőség /időjárás/ esetén drónnal készült képek és videók is kérhetők, természetesen díjmentesen!

Többen kérdezik, hogy meddig maradunk a lagziban?

A válasz általában az, hogy ameddig értelme van. Általában 2-3 óra között távozunk, amit a fiatalokkal természetesen egyeztetünk.

Utolsó pontként még egy megjegyzés: Megyén belül nincs kiszállási díj!

Árajánlatot az “áraink” részen találod. Jelszó kéréshez kérjük írj nekünk, vagy telefonon érdeklődj.

Fórumokon, Facebookon Többször olvasható, hogy a fotóst, videóst minek megvendégelni, hiszen bőségesen fizetünk azért, hogy végezze a dolgát.

Ez szép és jó De…

a fotós, videós és a többi szolgáltató egész nap hosszú időn keresztül dolgozik azért, hogy a Nagy nap tökéletes legyen, sokszor reggel kezdünk és éjszaka végzünk, így elkerülhetetlen, hogy az ember egyen, és ha a rendelkezésre állási időnk alatt ezt úgy oldjuk meg, hogy mi addig elugrunk máshova enni, akkor lemaradhatunk fontos dolgokról.

A „szolgáltatói asztalnál” az evés előtt, alatt közben tudunk váltani pár szót a többiekkel, akik szintén azért dolgoznak, hogy minden tökéletes legyen. Ebben az idősávban letesszük a gépeket, és ismerkedni tudunk a násznéppel. Ez pedig kihatással lesz azokra a képekre ahol a hangulatot nem kívülállóként, hanem részeseként örökítjük meg.

Ennek függvényében mindenki gondolja át ezt a kérdéskört.

Persze a fotósok és más szolgáltatók között is lehet negatív példa, aki a vendégszereteteddel visszaél, de ez már nem jellemző.